Jobopslag

Vi søger jurastuderende eller pensionerede administrative – som frivillige sagsbehandlere

Er du jurastuderende eller pensioneret administrativ og har lyst til at prøve din teoretiske viden af i praksis, så er stillingen som frivillig sagsbehandler et job for dig.

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med at du selv får udbytte f.eks i form af nye faglige og personlige kompetencer, gode oplevelser og positivt samvær samt et større netværk og fællesskab med andre frivillige.

Hvem er du?

Du er en udadvendt, glad person, der kan håndtere at have mange bolde i luften. Du er ikke bange for at blive mødt med nye udfordringer, og tager hver en udfordring i stiv arm og ser denne som en dannende oplevelse på vejen mod et bredere praktisk juridisk kendskab.

Hvem er vi?

Kolding Lejerforening er en selvstændig forening, som igennem en årrække har varetaget interesserne for lejerne i Kolding. Lejerforeningen arbejder for tryghed og sikkerhed i lejemålet, både ved ind- og udflytningen, således der bliver så gode og ordnede boligforhold for lejerne som muligt. Det sker blandt andet ved, at vi hjælper lejerne med al den rådgivning og støtte de har brug for, når lejelovgivningen er overtrådt.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil bestå af telefonisk og personlig juridisk rådgivning af foreningens medlemmer, samt skriftlig sagsførsel ved Huslejenævnet. Korrespondance med diverse advokatkontorer, ejendomsadministrationer, boligforeninger osv. samt telefonpasning og deltagelse i besigtigelse og flyttesyn.

Der vil således være tale om studierelevant eller anden frivillig administrativt arbejde, som giver bonus og pynter på CV`et for den studerende. Derudover tilbyder vi gode og spændende kurser samt fornøden oplæring i sagsbehandling.

Kolding Lejerforening har haft en del jurastuderende eller andet frivillig administrativt til sagsbehandling igennem årene, og har altid kunnet tilbyde et godt arbejdsmiljø med gode og spændende udfordringer.

Arbejdstid

Det forventes og forudsættes, at du vil bruge minimum 5 timer om ugen, samt deltage i åbningstiden mandag mellem kl. 15:30 – 17:30.

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, så send en ansøgning til:
Kolding Lejerforening
Sct. Hedvigs Vej 2
6000 Kolding
Mail: koldinglejerforening@gvj.dk
Telefon: 24 48 04 59 (Gert Jørgensen) eller 21 14 74 08 (Britta Buhl).

Samtaler samt ansættelse foretages løbende, og gerne med tiltrædelse snarest muligt.